Artikelen over: Je account
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik mijn account afsluiten?

Of je je account kunt sluiten, hangt ervan af of je al hebt belegd.


Als je nog niet hebt geïnvesteerd

Je kunt het in de app afsluiten. De stappen hangen ervan af of je één portefeuille hebt of meerdere.


Als je één portfolio hebt

  1. Ga naar de Account tabblad
  2. Selecteer Account sluiten
  3. Laat ons weten waarom je weggaat (optioneel, maar handig)
  4. Bevestig de sluiting


Je account wordt binnen een paar dagen gesloten.



Als je meerdere portefeuilles hebt

Om een portefeuille te sluiten waar je nog geen geld in hebt gestort:


  1. Maak die map maar open
  2. Tik op op 'Meer' rechtsboven
  3. Tik op Sluit portfolio
  4. Bevestig de sluiting


Dit duurt een paar dagen.


Als je beleggingen hebt

Je moet je geld eerst opnemen opnemen. Zodra je meer dan 90% van je beleggingen hebt opgenomen, wordt je account automatisch gesloten. Dit kan een paar werkdagen duren nadat de opname is voltooid.

Bijgewerkt op: 03/06/2026

Vond je dit artikel nuttig?

Deel je feedback

Annuleren

Dank jullie wel!